MICE / Team building / Poslovna putovanja / Grupna putovanja

MICE (sastanci, incentive, seminari, konferencije, eventi)

Važan dio naše ponude predstavlja organizacija poslovih sastanaka, seminara, edukacija i slično. Bez obzira radi li se o organizaciji za vaše zaposlenike ili poslovne partnere i kupce zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i fleksibilnosti u mogućnosti smo vam ponuditi najbolju opciju bez obzira na temu, lokaciju i broj sudionika.

Na vama je da nas kontakirate i predstavite nam svoje želje, a mi ćemo vas savjetovati pri svakom koraku organizacije. Od odabira destinacije i buđetiranja do same realizacije i finalizacije cjelokupnog projekta. Svakog našeg klijenta od početka do kraja i u uredu i na ternu prati savjetnik  koji će vam na raspolaganju biti 24/7.

Poslovna putovanja

Za poslovna putovanja je vrlo važno da su savršeno isplanirana i organizirana jer u njima sudjelujete vi kao osoba, a sve je povezano sa Vašim poduzećem i poslom kojim se bavite.

Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji poslovnih putovanja pomoći će Vam da uvijek dobijete najpovoljniju cijenu prijevoza (bez obzira o kojoj se vrsti prijevoza radi), da vaše mjesto u hotelu uvijek bude na vrijeme rezervirano i provjereno te da svi ostali elementi tog puta budu savršeno organizirani. Obratite nam se za savjet kako najekonomičnije putovati, uštedjeti vrijeme i smanjiti troškove.

Bilo da Vam je za poslovno putovanje najvažniji itinerer bez dugih čekanja ili povoljnija cijena zrakoplovne karte, odlučite se za naše usluge.

Mi ćemo napraviti optimalni plan putovanja prema Vašim željama i potrebama. Zahvaljujući svemu tome, Vi ćete se na putu osjećati sigurno i ugodno, a to će svakako doprinjeti i uspjehu na poslovnom planu.

Za vaša poslovna putovanja možemo Vam ponuditi:

  • rezervaciju hotelskog smještaja u zemlji i inozemstvu
  • najam vozila (rent-a-car) u zemlji i inozemstvu
  • zrakoplovne karte
  • registraciju za kongrese/sajmove

Team building

Ojačajte svoj tim. Tim je skupina ljudi koji rade na zajedničkom cilju. Zaposlenici koji imaju dobre timske vještine mogu raditi efikasnije i učinkovitije kako bi dobili bolje rezultate. Nudimo zabavne i zanimljive aktivnosti. Osim što poboljšava timsku atmosferu i suradničke vještine ovakve vrste programa nude zabavu i uzbuđenje kojima možete nagraditi svoje zaposlenike za dobro obavljen posao ili napraviti pauzu dugog sastanka i ponovno započeti s radom. U dogovoru s vama nastojatti ćemo napraviti program koji je usmjeren vašim potrebama, ciljevima i budžetu. Fleksibilnost, individualnost i kreativnost važan su dio našeg pristupa izradi programa.

Do sada smo osmislili mnoge programe kako bismo udovoljili jedinstvenim zahtjevima naših klijenata i pratili definiran dizajn programa kako bismo osigurali maksimalne rezultate i zadovoljstvo.

Trebate ponudu? Pošaljite nam upit. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

PUH-tours d.o.o.

Tratinska 13
10 000 Zagreb, Hrvatska
Voditelj poslovnice: Davor Puh

OIB: 04570880273
MB: 3641562
ID kod: HR-AB-01-080083821

Podaci poslovne banke:
Raiffeisen bank Austria d.d., Petrinjska 59, 10 000 Zagreb
IBAN: HR 19 2484008 1102441673

Naši odjeli

Najam autobusa / kombi vozila
telefon: 00385 1 3015 090
e-mail: info@puh-tours.hr

Incoming
telefon: 00385 1 3015 091
e-mail: incoming@puh-tours.hr

Grupna putovanja/MICE/Incentive
telefon: 00385 1 3015 090
e-mail: info@puh-tours.hr

ZagrebdayTrips
telefon: 00385 1 3877 294
e-mail: info@zagrebdaytrips.com